January 18, 2011

Speaker Serius Stylo - Munny Speakers!

Aku dalam proses menukar ikon-ikon kat blog aku ni. Macam yang korang buleh tengok kat blog aku ni, mana-mana yang widget khusus untuk Followers. Shoutbox dan Archive aku design balik untuk matchkan dengan tema header baru aku tu. So, masa aku tengah cari bahan-bahan untuk design balik ikon-ikon tu, aku terjumpa satu set speaker yang memang cun gila - aku tak pernah terfikir kot ada custom made speaker macam ni! Aku pun nak sebijik!

Ok, blame me - aku amik seko Munny ni buat ikon hehe

Munny putih untuk di'match'kan dengan Macbook
Sisi pandangan lain 

Rupa asal patung Munny sebelum diubahsuai menjadi speaker
Kat laman web www.instructables.com, ada macam-macam instruksi untuk resipi masakan sampailah cara nak bina robot sendiri. Serius sangat informatif. Semua maklumat dibekalkan dalam bentuk foto - mengikut turutan, lebih kurang macam tutorial (aku tak pasti kalau subscribe kena bayar atau tak)

Kepada readers yang memang spesies yang sukakan item-item DIY, korang bolehlah berkunjung ke website ni, terbaik doh!


p/s: 

bacaan tambahan 1 (sila klik sini)


bacaan tambahan 2 (sila klik sini) - tak ada kaitan sangat, tapi menarik!

2 comments:

Faizal n Fashitah said...

Nice speakers! anyway bro, hang dah kene tag dah. Sila rujuk blog aku orait? Thank you! XD

Hellioz999 said...

eh? yeke? thanks a lot! :)