January 16, 2011

Pertandingan 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011


Aku terbaca pasal contest ni kat blog saudara Faiz. Itu pun melalui tweets dia. Ini kali pertama aku join contest pasal blog memblog ni hehe

Aku baru jek set up blog ni. So, aku teringin nak tau apa feedback orang-orang di luar sana pasal design dan interface blog aku ni. Plus, aku jugak baru jek tukar design header blog aku ni. Kat bawah ni kau orang boleh tengok design asal header blog aku ni haa :

 

Aku tukarkan kepada design yang korang boleh tengok kat atas tu haa. Mana lagi ok? Yang baru ke, yang lama? Personally, aku lebih suka design yang baru tu. Simple dan tak serabut hehe

So, berbalik kepada Pertandingan 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 dianjurkan oleh saudara Faisal Abdullah daripada blog 2DayBlogger. Pemenang untuk pertandingan ini ditentukan berdasarkan bilangan undi - which is aku tak expect pun akan menang, aku cuma nak kumpul pengalaman jek hehe

Cara nak menyertai : 
  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen (di blog 2DayBlogger)
  3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe
  5. Tarikh tutup pertandingan ni adalah pada 28 Februari 2011
Kalau korang rasa blog aku yang masih hijau daun ni patut menang, sila-silakanlah undi yek hehehe kalau tak undi pun, takpe. Please lah komen sikit pasal blog aku ni yek? : )


4 comments:

iDeaL cRazEe said...

siyes style blog ko bro..header pon style..bukan perli bukan tipu mahupon bukan bodek ok! =)

cik fara @ fanadz said...

wah.cantiknya artwork! good luck ye.:)

Budak Giler Cadbury said...

nina singgah sini :) gudluck untuk contest blog tercantik ok :)

bun said...

gud luck

datang buat spotcheck
tangah pikir nak vote sape 10 orang
jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2